Tuomelan koulun puolesta

 
 

Vantaan perusopetus on esittänyt osana Vantaan talous- ja velkaohjelmaa Tuomelan koulun lakkauttamista. Vastineen laatijat, Hämeenkylän asukkaat ja Tuomelan koulun oppilaiden vanhemmat, esittävät opetuslautakunnalle ja Vantaan kaupungille, että esitys hylätään sillä terve, toimiva, tehokas ja rakennushistoriallisesti arvokas 180 lapsen alakoulu on Vantaan kaupungille kannattavampi säilyttää kuin lopettaa.


Lue Vastine kokonaisuudessaan täältä. Lue myös Vastineenvastineenvastine*, se on täällä.

 

Terve, toimiva, tehokas ja rakennushistoriallisesti arvokas 180 lapsen alakoulu on Vantaan kaupungille kannattavampi säilyttää kuin lopettaa

Adressi Tuomelan koulun pelastamiseksi keräsi huimat 7.145 allekirjoittajaa!!!

(Hämeenkylän n. 2200 asukasta nöyränä kiittää...)


  1. *Vastaus Vantaan kaupungin

   perusopetuksen johtajan

   kommentoitua Vastinettamme.

Pro Tuomela -sivuston ovat laatineet ihan tavalliset vantaalaiset, joille meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun lukiessaan Helsingin Sanomista (!) Vantaan kaupungin päätöksestä lakkauttaa asuinalueen lähikoulu Tuomela. Yhdessä päivässä kansalaisaktivisteiksi muuttuneet hämeenkyläläiset päättivät ryhtyä puolustamaan yhteisöänsä ja sen sydäntä - Tuomelaa.


Pro Tuomela on poliittisesti sitoutumaton ja kaikkia poliittisia päättäjiä tasapuolisesti avustava kansalaisliike.


Yhteydenotot Pro Tuomelaan onnistuvat parhaiten sähköpostitse yhteiseen osoitteeseemme koulu@protuomela.fi tai puhelimitse seuraavista numeroista (käymme arkisin päivätöissä, joten pientä viivettä voi esiintyä vastauksissa):

Pia Kautonen 040 - 587 8396 * Markus Lyyra 0400-210169. Tiedotuksesta ja media-kontakteistamme vastaa Hanne Forsman 040-877 1098.

LUE KAIKKI PRO TUOMELAN VIRALLISET TIEDOTTEET TÄÄLTÄ!